12 January, 2011

Rumors or Betul-betul??? o,0??

Salam...
Hoollaaa...
Nih! nih!! cek nak habaq kang hampa semua.. nih.. Meh! meh! sini pedengaq cek nk habaq nih. Hampa ada dengaq tak pasai si Mark Zuckerberg nih owner muka buku (facebook).
Kononnya dia ada mengatakan niat untuk shut down FACEBOOK!!!
eah!!?? yeke....??? Ramai kat luar sana tertanya-tanya betuih ka???
huuih! huiih! Nak percaya ke idoq nih... aduh..
Korang caya tak pasai nih..?? Haa.. kepada sape2 yang tak tahu lagi pasal benda alah nih..
yang dok sebok diperkatakan oleh pengguna muka buku nih.. Moh! kesini.. JOm!!! kita semak website nih..


Habaq mai skit... cek pon tak taw la nak habaq apa la kan..
cek ni da la ramai kawan kat facebook nih.. lain2 tuh takat orang apa pun cek tak taw la..
Kalau la facebook nih tak ada.. aduhhh... susah la cek nak contact dengan member2 cek yang dok
takat hulu nun sana tuh.. Nak mesej pon jarang, tepon aduh.. jauh la sekali kan!!
Sapa2 yang ada tagged, myspace, friendster tuh haaa.. apo laie.. poie la active kat balek...
kahkahkahkah..... (gelak jahat) padan la muka den nih hah! haih..
Tapi tu laa.. masuk akai tak die nak buat macam tuh?? dengan alasan STRESSFUL!!
hmm... mari kita renung2 kan.. o,0?? Boleh dapat banyak duet kot...
Kalau da tak sanggup manage sendiri.. Meh! bagi kat aku. tapi free boleh??
hahahaha.... bukan main lagi nak free.. orang tuh buat bagai nak rak! cet!!
yelah.. kot ye pun.. p la Jual kat mana orang yang mampu nak manage kan.. aduh!!!
Tau sekarang nih ape2 je kes burok smuenye dtg dari facebook.. semua nak salahkan facebook tu wujud kn. So, tak nak la pulak salahkan pengguna tuh, yg telah menayalahgunakannye??
apo lah bengap sangat!!! Hawaw jelah... adoi..
Cuba fikir.. mana-mana syarikat atau apa2 la company yg pakat dok promote depa punya product ka apa ka kn guna facebook nih.. Tidakkah rugi.. haa..
Itulah orang kite nih.. bila senang sikit.. mesti nak amek kesempatan. Tak boleh nak senang sikit.. sebok jelah die nak mencelah.
Please lah.. stop nonsense!!! Do that thing are not beneficial..
Bab2 divorce nih.. haih! satu lagi kes payah! Puncanya sebab kenal2 dalam facebook nih lah. Nak salahkan facebook ni la yek!!!?? tu! tu! salahkan orang dok usha, dok ngorat tu. Saje je nak bangkitkan kontrovesi! cet! chooii aa..! dah tau impact dia..saje2 je buat macam tu kan.
wak luuu!! Lantak lah!

Senyum selalu, Make your days happy!!! :D



p/s: ni blog saya.. Ada Aku Kesah nak cakap ape??! podah! choooii!!!


Photobucket

1 comment:

Zue Cancer said...

MONING!!!=)

SAYA TAG AWAK DALAM CONTEST NI

http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html