18 February, 2011

Header PERCUMA oleh SyedGraphiX


Assalammualaikum.... Haa.. korang nak tau tak.. aku ada berita baik nih.. Syed GraphiX nak bagi PERCUMA Header.. Aku dari zaman tok kadok lagi dok depan lappy bukak photoshop tak menjadi2 header aku.. Dan satu permintaan kat Syed tolong buatkan header utk saya.. :(

Requests:

1. Tema: Feminine tp suke gadget :)

2. Name header Sentuhan Hati Liyana (pink)
eg: Sentuhan
Hati Liyana

3. Background white color

4. Font biasa2, 3D, selain tu tak kesah lah... aslkan matching dengan template sy.

4. Letak love love gitu..

5. Bawah penjuru kanan letak url sy. (http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com)

6. Simple tapi menarik dan cute tu yg penting..

Gambar


Camera ni letak la mane2.. Butterfly atas name header.

Siapa nak dapat header percuma klik ni.

p/s: terima kasih la kepada SyedGraphiX kerana sanggup menolong blogger macam sy yg ketandusan idea..

Photobucket

2 comments:

SyedGraphiX said...

nnt sy proceed eh

MaiZerry said...

syedGraphiX: ooh2. haa.. time kasih. itu da cukup bagus.. time kasih..