29 June, 2011

Kesana, Kesinun.. Huii..

Assalammualaikum...




Selamat petang.. jam tertunjukkan aku pukul 3:05 petang. Meaning that ada lagi 1 jam 30 minit lagi aku nak balik. Orite.. ^______^.




Bukan kepanasan tapi dah tak tahan dah duduk dalam office nih. Kesane kemari, kehulu kehilir.. Haish.. tutup katup, bukak bukek.. hmmm.. Terlalu sejuk dibuatnya. Dah naikkan dah pun tempreture tapi tetap sejuk memandangkan kat luar hujan lebat..






Dah tutup air-cond pun tetap terasa sejuk. Asyik ke toilet saje.. membeseh.. Boring juga sebenarnya ni. Bila ada kerja penat, bila tak ada hmm.. boring pulak yang datang..


So, kita hupdate entry and then kita buka mana-mana web yang berinfomasi. Orite..




1 comment:

アヌム ちゃん said...

okla tu..kalau panas membahang pun takbest gak kan..heeee