04 August, 2011

Biasa la tuh. Tabiat bulan puasa ni.. idak?

Assalammualaikum...

Kita tambah entry lagi hari ni. hihi
Kesempatan harus diambil. Memandangkan keje tak berapa
banyakkan. Sedang aku ke boring ngan.
Aku asek BW blog orang je dari tadi.
Dari la mula aku masuk keje hingga la sekarang.
Agak lama juga lah aku tak follow blog orang.
Salleh Yaakob... I Follow (sambil buat gaya)

Korang nak tahu blog sape aku terjah tu?
Meh picit sini HazmanFadzil
Mesti kenal munye~

Hmmm.. dugaan tetap dugaan kan ketika blog walking.
Yang aku tak tahan tu dapat blog yang nak tayang
semua menu makanan... Pergghh!!! Tak boleh bla. ggrrhh..
Menci taw. Dah la pagi-pagi aku dah membuang.
Sekarang perot aku baru nak setting music. haish!




p/s: sabar tu separuh daripada Iman. Selamat berpuasa.

6 comments:

aizamia3 said...

normallah.. perut tengah lapar tengok apa pun macam best..

anyway.. selamat berpuasa.. ;)

kaizen said...

ouh tidak!!!!!! sy xleh tgk blog yg menayangkn makanan time pose2 nih....

Yuyu Musa said...

hahaahah...kecur air liur...tu blom dorang taruk air yg berais...fuhhhh!

Liyana said...

@aizamia3: tu la kan. bulan puasa ni saje je nk blog walking cenggitu. hihi

Liyana said...

@kaizen: haha.. tahu tidak mengapa. lagi la perut ni mengade-ngade. =,=

Liyana said...

@yuyu Musa: Tu lagi la tak boleh tahan. tau2 je air liur dah meleleh aje... (-,-')