17 August, 2011

Ikut suka hati laa.. senang cite. bukan??

Assalammualaikum...

atok.. oohh atok.. *gaya upin & ipin.

Weeehuuu... macam biasalah aku akan hupdate blog satu hari
satu entry.

Semalam aku giler tak sempat dan tak idea yang terpacak
dalam kepala hotak aku ni. So, let it go.. :P

Hmm.. hari ni hari paling penat yang aku rasa
sepanjang aku bekerja ni. Memandangkan bulan puasa
yang tidak boleh makan sedikit, sekelumit pun..
*alasan la tu bulan puasa

Aku ke pentadbiran turun naik tingkat 3..
kejap pegi, salah amek barang.. barang orang lain
aku kaut. Pegi lagi amek lagi barang.. Kali ni betul.
Lepas tu jumpa orang suruh dorang buat questionnaire lagi..
Aiyoo.. aiyoo.. aden ponek ni~

Maakkkk... penat. =,="
tengok la jam berapa aku hupdate entry ni.
Ni aku baru sempat nak type benda alah ni. aigoo~~

*haihh.. banyak mengeluh hari ni.



2 comments:

PATRAQUE said...

untunglah jd org busy... :P

Liyana said...

hahaha.. hey you.. :P org bekerja.. mmg la mcm tu.. :)