30 October, 2011

BEN ASHAARI DAN LYSSA SECRET : Antara Dua Blog


Assalammualaikum !

Selamat petang dan selamat berhujung minggu.

Jangan buang masa lagi. Cepat sertainya segmen BEN ASHAARI DAN LYSSA SECRET buat julung kalinya untuk fun fun ujung minggu korang ni.  TUTUP 8:00 malam ni.

1) Banner ----> DONE

2) Jom kita jawab soalan dulu.

 Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini? 

Persamaan

* Kita tengok followers dulu... Confirm mencanak!

* Ada daya tarikan dari segi penulisan.

* Header Confirm muka OWNER.

* Dah tak main dah blogspot bagai. Masing-masing dah tukar DOT COM.

* Nak buka blog pun tak berat dengan widget.

* Simple but nice. ^______^

Pendapatan


* sentiasa memberi info untuk para blogger.

* selalu memberi tutorial untuk newbie yang baru nak mengenali dunia blog lebih mendalam.

* mungkin boleh selalu juga buat or perbanyakkan contest or apa-apa acara yang boleh mengeratkan antara blogger.


p/s: moga para blogger sentiasa membuat segmen, contest, reunion or anything untuk mengeratkan lagi silaturahim antara blogger dan yang paling penting adalah sentiasa membaik pulih dan memantapkan penulisan untuk menarik minat pembaca. sekian terima kasih. ^__^ v

16 comments:

Syieda_Joy™ said...

salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^ jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Cik Kamoo said...

salam kenal dr blog ben!!

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Yumida said...

selamat menjoin segmen...follow sini

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

fiqah said...

singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Eza Boom Boom :) said...

Hello, datang sini time line tenet dah laju..Hee, Eza datang dari segmen otai, Abang Ben dan Adik Lyssa..Hee.. Happy blogging yerr!! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

cx's said...

eh eh. mai pon join? heheheh. hye mai. sje dtg jengok2 org yg join segmen abg ben. aucak! :)

Liyana said...

aucak! cak ! eah2. akak caza pun ada join juga ke?

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com