26 January, 2011

Hari yang sejuk..

Assalammualaikum...
Hello.. Hello..
kopi dan milo...
Ape khabar blogger2 semua.. ada sihat?
Saya alhamdulillah.. sihat2 selalu.. :)
Hari semalam ramalan cuaca mengatakan Melaka hujan..
tapi tak ujan2 pun kan tunggu2.. Peh tu.. hamek~ dari malam semalam hinggalah...
ke tengah hari ni.. Walawey.... Macam mane nak kuar nih~


Ape2 pun bersyukur alhamdulillah.. Sebelum2 ni panas terik..
semalam da la bawa vroomm2 (moto) dari umbai ke alor gajah!!!
terbaek~ 45 minit perjalanan sehala. Belum pegi dan balik lagi..
Patah pinggang den ni hah!
Pagi2 bangun. Pinggan bagai di pijak2 orang.. Sakit bukan main kepalang lagi..
Pegi spa pun best jugak ni kan. (bajet kaw banyak duet!)
aaiiggooo~~
Masa pun dah suntuk nk berblogging.. So, saya dengan sopannya
mengundurkan diri..

Moga ada hari yang indah bagi korang semua..




7 comments:

JUNKO-EL-HIDA said...

wahhh..bukak blog awk tgk2 header mcm citer mission imposibble plak..hahahaha..sgt menarik!..salam perkenalan dr saya cik putera katak

MaiZerry said...

Junko-El-Hida: hahaha.. mission imposibble. xbleh bla. selamat kenal2.. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

salam ziarah di sini. semoga hari indah juga buat anda:)

MaiZerry said...

fifiey lychee maration: Waalaikummussalam. selamat dtg ke blog sy.. hihi.. ok. thanks. :)

micky eyqa said...

suka lah font tulisan tue

micky eyqa said...

suka lah font tulisan tue

MaiZerry said...

micky eyqa: thanks.. boleh cari di design, advanced blog ni.. :) if. haa.. gune template sendri bkn dari blog.