23 January, 2011

Profile Facebook baru yg tidak semak lagi!!!

Salam,
hai hai.. haaa...
Tengok tajuk pun nampak menarik la jugak kan kan.. haa..
sekarang jangan tak tau, semua pengguna facebook kini da wajib guna profile baru...
Ramai dah merungut.. "giler pening", "serabut la wei profile baru nih", "nak profile lame balek.. "
hmmm... memang tak lah kan dapat yang lame, sape yang dulu tak tekan button tukar profile.
Sekarang da automatik tukar sendirikan.. nak tengok thumbnail yang gile bagai serabut..
gambar tah hape2 tah kan... Memang tahap gaban benci la kan..
cm kat bawah ni:


sesangat serabutkan..

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l

cuba tengok yg ni... haaaaa...
tadaaa..... >>> cantek tak cantek tak!
kemas la dari sebelum ni kan kan..


kemas tak kemas tak~ ^__^
baru la senang je mate nak tengok profile..
kalau tak.. dengan tah ape2 tah thumbnail tu kan..

Haaaa..... ape lagi jom la tukar profile facebook anda macam saya...
wokey!!!
Klik link nih! ikut arahan yg dia suruh.. ok!

Jangan malu jangan segan!! Jom cuba!
Selamat Mencuba.
Harap dapat membantu.

12 comments:

GummyhOlic Stuff said...

amai sgt ke add smpai semak..huhu
jom shopping bersama Gummyhollic Stuff

Masz said...

lagu kite same laaa....huhu

vyerheart said...

nice blog^^

MaiZerry said...

Gummyholic stuff: bkn semak org add. tp pic tuh.. bile org tag. kat da pelik2.. baru2 la semak. skg bt xtau jelah.. huhu

MaiZerry said...

Masz: aah la. lagu kite same.. cume lain sources je.. hehe ^__^

MaiZerry said...

vyerheart: hye.. thanks.. ^__^

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hehe sgt chomel ! tp memang ta suke ngn profile br ;(

anamizu said...

aah dah boleh buat cmtu dah jd semart..hik3

recent post : |lubang hidung???|

MaiZerry said...

khairul Atikah @ cik yuki: comel kan.. sy pun tak suke. tp da tukar thumbnail. boleh la accept.

MaiZerry said...

anamizu: much better! :) semat.

syafeeqa said...

saya fda buat. tapi. dorg suka tag gambar. saket jiwaaaa.

MaiZerry said...

syafeeqa>> hahaha.. samelah. abz smue dowg tag di delete. tp tak permanent delete lah.. kat thumbnail je. :)