31 January, 2011

Salah Kelas daaa~

Assalammualaikum..
yuhuuu.... hello uoolls~
Entry aku hari ni aku nak kongsi sikit kisah2 lawak ala king
Sekali skala kite kene la selitkan sikit entry yang lawak kan. Baru ada
senyum~ awet muda.. kikiki


Firtsly, aku nak cite la kan time aku study dulukan.
Pada waktu pagi ada yang ke kelas, ada yang tidur dikala aku ni terkedek2
ke kelas.. aduh~ jelous sungguh! huh!
tapi tidak mengapa, kan ku balas di lain hari..
masuk la kelas.. lecturer pun mengajar la sejam.. Then, wajib ada take 5!
mengantuk beb! sape2 yang sambung study confirm!
ada experience macam aku.. hahaha..
Bila take 5 tu, aku ni amek la kesempatan ke toilet. Sejuk la pulak
air-con tak reti lak nak slow kan. Bila tutup, ada yang panas.. Aduuhh.. seksa
zahir aku, batin tak ada eahh..haiip!
Adoi banyak dosa ke ape! hahah.. biasa la statement tu kuar bile
orang kate panas.. kan.. Ops! sorry sape2 yg terasa.. maap ye pak! bu!
Gini, bila aku balik dari toilet after 5minit.. nak masuk la kelas semula..
Jalan punya jalan dengan confidentnye tinggi melangit.. bukak la pintu kelas tuh..
masuk2 je.. tengok depan, tengok kanan..


oh! aargghh!!! tersalah kelas weiiii!!! Damn!!! malu giler....
cam orang lain dengan lecturer kelas tu pun dah tengok2.. aduhh....
say sorry, dan bla.. jalan laju2 cam masuk pertandingan jalan laju tu. Atlet jalan laju pun boleh kalah dengan aku taw! terus masuk kelas. Masuk2 je kelas.. cite la kat member..
Dia orang gelak2 besar.. cet!!! siot betul punya kawan.
Tapi kalau dia orang kene aku pun gelak besarkan dia orang..
Mau tak gelak. Segan weiii.. Lopeh tuh~ haa.. bila keluar ke toilet je..
kite kene jengah, jeling2 dulu ke tingkap supaya tidak silap lagi.. oke!!!
Haa.. tu la experience aku antara yang paling aku hengat!
Ada lagi, tapi kite jumpe di next entry ok bebeh!



8 comments:

KELI OH KELI said...

hahaha...mamai la tu....x pa..kadang2 itu semua menjadi kenangan yg best dalam hidup kita...

MaiZerry said...

@keli oh keli: hahaha.. mamai tu tah lah. yg pasti segan tahap gaban. tu la tak semua org ade pglaman cm ni. :)

chentaMAYA said...

folow u~

MaiZerry said...

chentaMaya: thanks...

ibaa hadi said...

sy pun pernah slh masuk kelas~
malu ! huu~

chentaMAYA said...

ekeke! gua dah biasa dah salah kelas. ;P

MaiZerry said...

ibaa hadi: haaa.. sudah tahu tidak mengapa. haha

MaiZerry said...

chentaMAYA: yeke.. hahaha.. kire da tebal la muka tu.. sabar jelah kn. :)