24 March, 2011

99? Lagi sorang je lagi nak 100!


Assalammualaikum~
uish... uishh... tengok tuh.. lagi sorang je nak 100 org follower<--- kesiankan orang nih!
yey! yey! dah nak dekat seratus.. weee... ^__^
orang lain tak kesah pun la wei.. orang lain da beribu. Hek eley...
Ko baru nak 100. ADE AKU KESAH! <--- org ati busuk!
eah2.. biar lah kan kan.. ni aku punye blog, aku punye pasal laa.. :P

Kalau aku dah genap 100! aku nak bg GIFT!!! kat org yg ke 100 tu la..
Lopeh tu, den ni berhasrat la juga nak bt segmen ke, contest ke...
Agak-agak ade tak orang nak join aku.. huuu... T__T


p/s: ada sape2 nak join ke?? kesiannye orang ni.. ish3...
Photobucket

2 comments:

My MiRa said...

siap review blog kamu...sila ke blog mira tengok.. :)

MaiZerr said...

Thanks Mira... T____T
Really2... appreciate that!!!
terharu.... huuuu..