26 March, 2011

Finally!! Got it! Follower ke-100

Pek! aku tempekkan pic ni! follower ke 100.

Assalammualaikumm... yuhuuu.. haa.. Finally, sampai juga 100org follow my blog.. Nampak tak? Nampak tak? hehehe..^____^ terharu sungguh hamba. Hamba tak sangka ada juga yg sudi follow blog hamba yg tak seberapa ni. Hamba ucap terima kasih banyok la..

Orait! Seperti janji ku haaa.. aku ade mengatakan. Kalau follower yg ke-100 dpt GIFT kn?
Yup! akan ku tunai kan janji ku itu. Cuma cepat dengan lambat je sebab dalam keadaan yg sesangat busy.

Credit to Aieen!!! horey! horey! nantikan cik posmen depan rumah oke!

Jom terjah and click ---> Blog SN Aieen!
Photobucket

7 comments:

Siti Nurul Ain said...

alamak...

to be honest memang tak perasan pon saya nie follower yang bertuah..

sebab masa tu tengah buat marathon blogwalking...

bahagianya rasa....thanks maizer or liyana..hehe

terima kasih banyak2..syg blog saya n blog you ketat2!!

Siti Nurul Ain said...

ok..dah sent email..

nanti check ok..

thanks..;)

MaiZerr said...

Haaa.. itu namennye anda adalah orang yg bertuah!!! yey!!

so, thanks sgt2 ok...
gift akan menyusul.. cume lambat dgn cepat je oke dear!! :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

tahniah...
teruskan berblog ye...
(n_n)

MaiZerr said...

hai okid Edyliyne...
thank you, thank you.
i try my best oke!!
thanks for support ^___^

Dda Ly said...

congrate's..:)

MaiZerr said...

hai Dda Ly...
thanks... ^___^