18 March, 2011

Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !



Assalammualaikum... Taraaa... haa.. Amek kaw! besar gedabak logo nih! So, ape lagi jom la jawab pertanyaanya..

Pendapat anda mengenai Video Blog (Vlog) ?

Pendapat saya la mengenai Vlog ni ada bagusnya. Bukan semua orang nak buat vlog dorang mantap! Nak bagi orang tengok video kita, nak tarik minat dorang.. Huishh.. Tabek la kat brother Ben Ashaari dengan IniAnwarHadi.. Vlog ni juga mengekspreskan lagi idea dorang. Contohnya, untuk menyampaikan pendapat dorang tentang sesuatu issue. Vlog ni bagi orang yang malas nak membaca dan dorang lebih suka mendengar. Dalam masa yg sama vlog ni juga kelebihan seseorang kekasih untuk tampak lagi sweet untuk sampaikan ucapannya itu dari jarak yg jauh... =) sweet gitu.... Cenggitu lah pendapat saya.



p/s: boleh la di ambil kira. Kepada Owner Sengal Zone! Good Luck! Peace...

Photobucket

3 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

singgah lawat VIP ku ! Hehe :P ade milo ais tak?

MaiZerry said...

akan ku jenguk. Milo ais? ade2. jap nak p oder kat kedai. :P

sha said...

minat jugak blog encik deeyaudeen ni..