21 May, 2011

Baru sebulan follower dah mencanak...


Assalammualaikum...

Olaaa... Nampak tak header kat atas tu yang aku tempek! Kecik je kan..
Hmmmm.. tidak mengapalah.
Apa yang nak perkatakan disini ialah dia agak newbies
baru bulan lepas joined blog ni. Baru sebulan follower dia da 300 lebih.
Pergghh!!! kejap je tuh.. bagi aku 300 tu dah kira terbaek la tu
dalam masa yg terdekat. Aku yang da lebih 5bulan pun tak lebih 200 lagi..
Haish.. bukan salah orang tak nak follow aku tapi aku sendiri jarang update.
Tu la pasalnya..tapi korang tak rugi terjah blog nih..
Best... jom klik edinakasyah




Photobucket

4 comments:

Edina Kasyah said...

ehehhh..blog ni ke!! patot mcm kenal td.

hyeee..serius terharu. terima kasih liyana =)

Liyana said...

hehe...mesti lah kan. same2. :)
tabek spring kejap..
teruskan usaha ye.

アヌム ちゃん said...

jom terjah,,hehee :)

Liyana said...

Jom... terjah jgn tak terjah.. hehe :)