24 May, 2011

Apa yang perlu direnungkan..

Assalammualaikum..
Hello peppss.. tengah buat apa lagi tuh?
Masih menaip entry lagi ke? Haish.. Udah-udah le tuh..
Pegi tidur.. esok nak pegi keje. Tak pasal-pasal mata tu macam panda.
Hehehe... Ops! jangan marah hah~ Gurau je.

Hmmm... hampir 2 hari aku tak hupdate blog aku nih..
Pasti tak ada sape2 rindu karya aku kan? Aku tau aku bukan blogger
tegar macam otai-otai kita tu tapi aku taip ape yang terlintas di fikiran aku je.
Kalau orang nak comment, comment lah. Asalkan jangan buat hal. sudah.
Sebab musabab kebab aku tak hupdate entry ni adalah
aku mengalami kemurungan. Hmm... apa la nasib hoii.. Alahai lapar pulak
taip kebab. Haish. tak boleh makan. nanti bertambah 'kurus'. :P

24/7 asyik mengeluh saje. Muda-muda lagi asyik mengeluh je
tak kesudahnya. Sabar jelah. Muda lagi ke? eah2! Muda lah dah 20 an pun
Wah! 20 an bagai. Ha Ha Ha.. bunyi macam dah tua je.
22 tahun sudah. Banyak lagi perlu aku uruskan, selesaikan dan perjuangkan.
Korang pulak macam mane? Dah ada plan ape2 tak untuk esok?
Mari kita fikirkan same-same.. oke! night2.. :)


Photobucket

2 comments:

Siti NuruL Ain said...

hai maizer.. lama tak singgah sini.. hehe... nape nak murung2? chill je la okay...hehee~~

Liyana said...

Hello ain... sorry la. nak buat macam mane ketentuan hidupkan. terpakse la hadapinya. so, nk kurangkan rasa murung tu kita bt la entry. thanks sudi dtg.. :)