31 May, 2011

Shuutt!!! Diam-diam taw!

Assalammualaikum...

Huish... shuutt.. diam-diam. hehe
Petang ni aku curi masa sikit hupdate entry...
Sementara waktu rehat ni kan.. Kalau tak, tak sempat nak hupdate.
Balik keje dah nak magrib, pergghh!! Dengan mata yang nak tidur je..
Memang tak ada masa lah aku nak bukak pc hupdate entry.
Balik je rumah after keje, rest for a while, mandi,
siap-siap apa yang patut.. Then, kita tengok tv3...
Weee~~ mesti korang pun tengok kan kan..???
Bagi blogger girl la kan. Kalau laki tu, aku tak sure.
Nak tahu cerita apa? Nora Elena laaa...
He He He... Tak best? Mane ade.. Best kot...
Sweet... Rugi tak tengok. Tak percaya?
Hah! try tengok petang karang pukul 7p.m. at tv3.
Nak tahu siapa pelakon die.. Siti Saleha dengan Jejaka pujaan
ramai wanita kat luar sane iaitu Aaron Aziz.. 0,0!!
Kalau dah mula suka tengok tu, mesti nak tengok sebelum-sebelumnya
kan? Just klik TV3.
Website tv3 untuk siapa-siapa terlepas tengok cerita kat Tv3.
So, boleh la usha mana yang patut. Just klik sahaja.. Oke.

Chow sin cii.... ^_______^



Photobucket

4 comments:

diana said...

akak pernah tengok sekali je nora elena tu..heheh

ejulz said...

nora elena?? x penah tgk pun cite ni.. heHe

Liyana said...

Diana :> Sekali je. Uish.. sekarang time part best taw. Jom kita tengok same2? tak paham. Usha website tv3. Ada. boleh tengok awal2. Baru best...

Liyana said...

ejulz:> tak penah? Rugi... try tengok.. best taw.. Ngee.. :D