31 May, 2011

Top 10 bersama Sengal Zone


Aiyakkk... Wachaa... Pek!!! Gerrhh~ retak dinding tu dengan
tendangan kaki batuku menampal header tu. he he..
Takut tak, takut tak... Tak takut? Tak takut tak pe lah..
Sebab kita baik tak nak mengancam orang.. ^____^

Hakcum, Hakcomm~~ Huuu... Dah ghongpong hidung ni bersin..
Dah berapa lama tak hupdate entry blog sengal man kita ni.
Sebelum tu lupe plak. Assalammualaikum..
Satu, dua, tiga kucing berjoget
mana nak same dengan sengal man senget.

hahaha.. Sekali sekala kan sengal man. Kita bergurau senda..
Ngee.. :D
Nak join jugak?? Jangan buang masa lagi. Just klik header atas tu je..
Hadoi... Non hado idea dah nak type ape ni. Tadi hado..
tapi tibe-tibe charger lappy tercabut. Terkatup semuanya..
Habis idea-idea pun terkatup sekali... :'(
Menci taw, menci.. oke bye!

Layan je pemandangan yang aku attach ni.. :

Pantai di area Masjid Terapung, Melaka.
Kalau dah boring dan tension. Dtg je sini.. Tenang sikit.

google.

google.


Photobucket

2 comments:

アヌム ちゃん said...

suka tengok laut..kalau boleh tiap2 petang nak tgk sunset dekat laut..huhu

Liyana said...

memang tersgt2 tenang kalau ddk kat tepi pantai tengok matahari terbenam.. tersgt cantek pemandangan nya.. nge.. :D