01 June, 2011

Dup dap Dup dap... Kenapa ye?

Assalammualaikum...
Ehem, ehem, ehem... Haa.. Korang wak gapo tu? Sehat ko doq?
Minggu ni, minggu paling aku suke. Nak tau kenapa?
Salah satunya ialah aku dah keje, then cuaca lah mesti la sentiasa
sejuk je. Keje dalam office.. perghh!!! Beku den ni hah!

Balik je keje, mendung je seharian.. Haa..
Alhamdulillah... haa.. Tu satu hal...
Haa.. ni ada satu hal nih.. Aku peling seharian nih..
Pelik bin Ajaib. Aduuhh..
Tak tau lah.. hati ni berdebar-debar je seharian ni.
Ada apa-apa ke yang nak berlaku? Aduhhh....
Mintak-mintak benda baik yang berlaku. Cukup lah dugaan
yang berlaku sebelum-sebelum ni. Dah cukup terseksa dah!
Sekarang ni masih berdebar-debar lagi nih.. Cano nih! Awoh! tak tahu
lah gano ni. Nak cakap ada exam. Tak ada pulak.
Nak tengok result, dah tengok dah. Semua oke.
Orang nak masuk meminang ke? Mana datang pulak calon tu.
Dada pun sakit-sakit juga nih. Macam sakit jantung pun ada ni. Nak kene
pegi check ke tak ea? hmm... debar-debar punye pasal kan.
Tah lah..yang pasti berdoa akan berlaku benda yang baik-baik..
InsyaAllah.. Amin...
Photobucket

2 comments:

SyedGraphiX said...

wahh..bestnye da keje! smoga menjadi pekerja yg berdedikasi lah ea! ;). pegi je check kalo rase len mcm tu. huhu

Liyana said...

mesti lah best hehe.. tang ujung bulan je best sebenarnya.. ^___^
nak kene pegi check ea? adduuhh takut laa.