26 July, 2011

Kita minum dulu...

Assalammualaikum...

Selamat pagi semua. Sihat kah? Alhamdulillah. Hari ni aku puasa. Tu yang aku nak bagi tau. Hi Hi Hi.. tapi sedih sikit. Senior workers aku bawa kek lapis dari Sarawak. Huuuu.... T________T. Nak rasa tapi tak boleh. Depan mata aku ni kan ada bekas/bekal. Boleh tak kalau aku amek beberapa potong dan simpan untuk dimakan masa berbuka nanti.. Ngeee.. :) Cerdek tak!? Cerdek tak? Ha Ha Ha.. giler tak malu.. weekk :P

Tak boleh berceloteh banyak sangat. Aku ada banyak keje yang perlukan kekonsenstretkan sebab sangat payah untuk menyelesaikannya. Haish.. bulaw lagi la mata den ni hah mengadap pc ~

Den dah tak tahu nak kato apo laie. Tadi ada idea nak taip. Then, dah loyap dah.. Haish... =.=!


5 comments:

Azeanthy Paiman said...

selamat berpuasa yana....=)

アヌム ちゃん said...

ek lapis srawak..sedap tu..g amik sikit..tapau2..harus.heeee

アヌム ちゃん said...

nway slamt berpuasa :)

Liyana said...

Azeanthy Paiman:> Selamat berpuasa azeanthy..

Liyana said...

アヌム ちゃん > hihi.. dah amek pun. siap masuk dah dalam bekas tu. bawa balik rumah. shy.. =,=. Selamat berpuasa juga..