22 November, 2011

I'am Proud to be Malaysian ! Congratulations.



Tahniah ! Tahniah ! Tahniah ! Kepada Pasukan Harimau Muda Malaya. Finally anda telah menunjukkan kepada semua mata dunia yang Malaysia mampu membuktikan kejayaan itu ! Perlawanan yang tersangat sengit mengambil masa hampir 2jam lebih. Penantian, kecekalan, usaha, ketakwaan... Alhamdulillah.

Dan-dan la ramai post  'tak sia-sia aku menjerit-jerit sampai nak terkeluar anak tekak', tak sia-sia mengelabah tengok bola sampai kicap tertumpah-tumpah' tu kat rumah. Kat kedai makan belum lagi. 'tak sia-sia aku ponteng kelas malam ni' kat status facebook masing-masing.  ha ha ha... Dont worry Harimau Malaya, walaupun kami tak menyokong anda di sana tapi kami di Malaysia mengharapkan kemenangan dan memberi semangat yang padu kepada anda. We love you !

I'am proud to be Malaysian !
Love you so much !
Thank you.


p/s: Majulah sukan untuk negara tercinta. aku pun nak maju juga demi masa depan aku !


1 comment:

Siti NuruL Ain said...

yeah..sampai sakit jantong tgk bola punye pasal..gigil2...


tapi yeah..bangga!