30 March, 2011

Hantu boleh menjimatkan elektrik..


Hah! takut tak! kikiki..

Assalammualaikum... haluuuu.. Haaa..kaw! tengok tajuk pun da pelik. Eah2. Biar betul!!.. So, lepas ni ape lagi.. keluar laa cari hantu.. Pastu pilih yg bagus2 taw. Cari yg cantik2.. Lagi cantik lagi menjimatkan! hahahaha.... (gelak golek2). SENGAL! ^____^

Belo! menakotkan tau tak!! Dah la entry kaw ni tengah malam! So, what? takut??? Haa... tu ape kat belakang tu. Kejap lagi ketuk tingkap korang tu... tuk! tuk! tuk! ngeeeett... tingkap pun terselak.. waaaaaaaa................ tampar la muka dia!!! <---- berani lak kaw!

Haaa.. takut tak! takut tak! kahkahkah.... berbalik tajuk aku tuh! korang perasan tak sekarang ni! kat astro.. memanjang je cite hantu nak ditayangkan. Lagi tengah malam, lagi berlambak lah die nak tayangkan! haish! ini mendatangkan kemarahan ni. Ni yg nak buat report ni.. Hoi! stop mainkan cite tu la.. boring la asek cite hantu je <--- padahal takut nak tengok.

Menyimpang lagi aku. Nak explain pun susah dari tadi. Kenapa Hantu boleh jimatkan elektrik? sebab astro tu la. Bila tengah malam je, die mainkan cite hantu. Bila cite hantu je, tengah malam.. Haaa.. kan da relate sangat da tu! Pastu buat ape tengok tv. Tutup la! ape daaa.. kite berblogging.. Terbace lak entry aku! Ape lagi... baca doa banyak2! Tutup laptop laju.. hempas bagi kuat.. tarik selimut! kita tidooooooo..... zZzZzZz....


Selamat Malam... Selamat berdreaming yg 'INDAH'..

Photobucket

4 comments:

Siti Nurul Ain said...

haha...betol2..

nak2 kat sini plak hujan..syok tito dari layan hantu kan??

hahaha..mengong jer..;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ehh? tapi kadang2 yg membazir tu bile takot tdo dalam gelap, so biar je lampu terbukak sampai pagi...takot punye pasal..hehe..:ppp

MaiZerr said...

ain>> kannn.. tido jela kalo musim sejuk cm tu. ni ade hati nak layan cite kat tv tu. haa. hamek cite hantu semuanye.. hahaa

MaiZerr said...

Mira>> Hahaha.. la takot ke. jgn bukak lampu puteh tu. gune lampu tido la.. yg cm dlm bilik air kat kg tuh.. haaa.. ok la. tak takot sgt. :)