21 March, 2011

Sengal Zone : Saya Beli


Assalammualaikum... cewah2! arini kita jadi sasterawan ye Sengal Zone Man!
Hari ni aku mau join ini punya segmen!
Dah lame aku tinggalkan zaman sastera aku nih..
Sekang ni kita test otak aku nih.. boleh pakai lagi doq!!

2,3 aku berlari,
Lari lari , terlondeh kain,
Dunia blog apa dicari?
Bagitau la aku, boleh kan?

Skang ni time aku lak balas pantun die tu..

Keluar membeli barang dengan Sengal Man,
Membeli barang di IKEA,
Blog ada macam-macam paparan,
Jangan tak tau blog juga bagi banyak idea..

Haa.. cukup la tuh.. merepek je aku balas pantun Sengal Zone nih.. haish..
Nampaknya aku dah tau, IQ sastera aku sudah lemah~ =,='

Photobucket

2 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

haha.. pantun comel ! maseh2.. :D

MaiZerry said...

Deeyaudeen Sabri>>
hahaha... comel la sangat kann..
ape2 pun thanks.. :)