19 May, 2011

Jom pegi tengok Nur Kasih The Movie !


Assalammualaikum....
Weee~~ Hah! Hari ni adalah 19 MEI.
So, ape tunggu lagi. Jom lah kita serbu panggung wayang kita nih..
Kita pegi tengok cite Nur Kasih The Movie!

Tengok trailer die pun macam syok!
Masalahnya sekarang adalah. Tak ada siapa-siapa nak temankan aku huh!
Huuuu.. bosan tau tak. Dah penat dah duduk kat rumah nih.
Kalau aku da feed up sangat aku pegi je tengok sorang-sorang.
No hal punyekan. Tak ada masalah.. bukan aku tak biasa tengok sorang-sorang.
Jom kita tengok trailer kat bawah nih..




Photobucket

4 comments:

アヌム ちゃん said...

Nak tengok jugak..huhu

Liyana said...

nak tengok. Jom balik malaysia. Hanya di pawagam saje. hihi.. rugi tak tengok. :)

アヌム ちゃん said...

alamak bila la tu nak blk mesianyee..huhu~

Liyana said...

Gamaknya kene tunggu dvd keluar la ye... kalau ada mane2 web yg upload boleh la download tengok.. :)
berapa lama stay kat Japan tu?