15 May, 2011

Jom tukar lagu...

Assalammualaikum...
Huih.. pukul 2 lebih. Masih segar bugar lagi mato nih.. hehe

Aku nak bagi tahu nih.. hehe..
Saje nak mengade-ngade.. nak tukar lagu kat blog ni pun nak bagi tahu.
Tah! ape la kaw ni.. nak tukar lagu pun sebok je nak bagi satu dunia. (BH)

So, before ni lagu kat blog ni If I Were A Boy -Beyonce.
Cewah... kemain lagi lagu owang puteh kan..
Sekarang lagu sapa...!! haa.. lagu seberang pulak aku tibai..
Aisitheru- Zivilia..

Ni kes kemaruk tengok cite Indon le nih..
Bukan salah aku. Astro tu yang suke tayang cite Indon.
Aku banyar kot astro tuh. So, rugi la tak tengok..
Bila da tengok... mesti ada lagu best.
Cenggini la jadinya. Habis blog2 sekali kene panahan lagu seberang nih.. hehe
Kalau sape-sape tak suke dengar lagu bile BW blog aku nih.
Jangan katup. Pegi butang stop tuh. Tekan je.. Stop la die melalak. :)

Selamat Datang... ^____^



Photobucket

2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

kdg2 org tercari2 mne button je..hehe~

Liyana said...

hahaha... :)