09 June, 2011

Biasa-biasa Ajelah... Tak ada Apa-apa pun Sangat..

Assalammualaikum...

WeeeeEEEeeee... Selamat Pagi Malaysia, Singapore, Brunai (betul ke aku eja brunai, mcm ada tertinggal huruf E je). Cewah, cewah.... macam AF gitu... he he he.. Yela.. Mungkin pembaca atau pengunjung blog aku ni pelbagai negara ada kan kan.. So, kena la sapa menyapa.. Betul tak, betul tak..

Haaa.. memandangkan hari ni aku mula kerja balik sebab semalam aku cuti. Jadi... berlambak-lambak lah kerja yang aku perlu settle hari ni. Haaishh... nak potong itu, nak potong ini. Bukan kerja kat ladang getah taw. Potong kertas ni hah! Nak print surat lain. Nak taip itu, nak taip ini.. Begitu la kalau bekerja macam aku ni.. Kalau kerja, tak buat kerja boring la pulak tak?

Sambil-sambil aku buat kerja ni aku berblogging la kalau aku boring. He He He.... Lagi satu aku buat nak tahu apa? Aku dengar radio sekali.. Ngee.. :) baru tak boring.. Tru phone aku je, aku guna earphone. Settle masalah boring aku hari ni, boss tak ada.. Pagi-pagi dia masuk kejap, then keluar ada meeting. Tak pe lah boss.. Kalau boss tak masuk pun tak apa lah.. biarlah saya sorang-sorang kat office nih.. Tak perlu takut.. ada orang lalu lalang..

Hmmm.. macam biasalah mata aku pagi-pagi gini.. Aje nak stim je... Aduhh. Makan gula-gula? Hari ni aku puasa.. Puasa ganti katakan.. Biasalah orang perempuan. Tiap-tiap bulan ada je keuzurannya. So, kena la ganti masa bulan puasa last year. Nanti berdosa..haa.. Siapa nak tanggung.. Korang? boleh ke??

Oke lah.. sampai disini sahajalah aku menaip entry ni.. wah! macam taip surat pulak.. Ha Ha Ha... ^____^.v

Photobucket

2 comments:

diana said...

kita buka puasa sama2 ye nanti..
tunggu akak kat simpang ..:p

Liyana said...

orite! no problem.sy tunggu taw! sy belanja akak. oke.. :)