09 June, 2011

Nak Post Entry kat Phone boleh sekarang ni...

Assalammualaikum...

Sebelum den nak lolapkan mato den ni hah!
Den nak kongsi sikit pasai blog ni. Pada sapa-sapa
yang rajin sangat macam blogger tegar kat luar sana,
yang suka berblogging. Meh sini meh... kita belajaq cara nak
hupdate entry tru phone pulak.. So, kemane je korang pegi.
Korang boleh hupdate entry. Tak payah lah nak usung
lappy korang tu, kalau nak pegi berjalan-jalan kan.
Takut tak ada masa nak hupdate entry.

Jangan buang masa lagi. JOm! kita tengok video ni..
Bagaimanakah caranya.. JOm kita saksikan~ orite.




Photobucket

2 comments:

Azeanthy Paiman said...

zaman dah smkin canggih yana...hehe..

Liyana said...

haah kannn... tu la. skg semua dah gune teknologi je..