06 June, 2011

Siapa kata tak best nih!!! PCB!


Assalammualaikum...

Hok hok hok... Aduh batuk-batuk pulak..
Ni yang lemah ni.. Sakit tekak ni. Selesema kejap je tadi.
Alhamdulillah dah pulih. Ni pulak datang gatal tekak pulak..
Kalau boleh masuk garfu, dah lame aku jolokkan garu-garu..
Gatal sangat kan.. ^_____^.

Di sini aku nak kata sekeras-kerasnya.. Ceh! apa yang kerasnya
tu kan. hehe.. Ni! aku nak bangkang kata PCB kita nih..
bukan Pantai Cahaya Bulan lah! Pak Cik Ben...
Huh! Dia kata cerita kegemaran aku tu tak best..
Best taw! Dari first episode lagi ikut cerita tu sebab ada
Aaron Aziz.. weee.... :) Sebabkan itu juga, ramai
orang perempuan yang menonton cerita tu...

Tak rugi aku promote cerita Nora Elena ni 2 weeks ago..
Siapa-siapa yang baru tengok tu, mesti nak follow cerita tu kan
setiap hari.. Pukul 6:55 p.m. je da ready depan tv. Channel tv3.
haaa.... Remote kene sorok nanti orang lain tukar channel.. hehe
^_____^.

Sekarang ni Nora dah boleh terima 'abang'.
Wah! Dah makin romantik, lagi la I like... tapi time ni lah
ada musuh sebuk-sebuk.. Tak suka taw! Baru nak berangan kejap..
hehehe... tapi tak pe.. Esok macam biasa..
Keje seawal pagi. Balik petang siap-siap baring depan tv....
Solat tetap tak tinggal oke!
Photobucket

4 comments:

afiqazizan said...

disebabkan hari ini saya dah start bercuti..nak layan drama nora elena kat laman web www.tonton.my lah..(:

Liyana said...

haaa.. tengok, jgn tak tengok. sweet tau tak si seth tan tu.. aduh2. bila la dpt husband cenggitu.. ehem2. :P

fyna said...

erk..besh e?
hehehe...
fyna tak tgk pown...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Liyana said...

Ish best taw! mybe sy dah follow dari first episode. tu yg sy suke tgk. Kalau awak tertinggal. boleh la tengok kat tonton.com.my. :)