08 June, 2011

Sibuk, sibuk.. kelam kabut di buatnya..

Assalammualaikum...
Yuhuuu... haaa... Rindu tak, rindu tak... Tak? Sampai hati tak rindu... Ngeee... ^_______^.
Ha Ha Ha... Eah2 ada yang rindu juga. Terima kasih. <---- budak perasan. Bajet blogger tegar. haha.. Biarlah kan kan.

Sorry la, hari ni aku tak sempat nak hupdate entry pagi-pagi. Sebabnya aku tak kerja hari ni. Tu la pasal. Sakit? Eah2 tak lah. Hari ni aku mintak cuti pegi pra-test motor. Ha Ha Ha... sedihkan? Baru nak ambil lesen.. Kesian~~ Faktor keewangan dulu. Sekarang dah mampu, sekali gus dengan kereta. So, lepas ni panjang langkah la aku nampak gayanya.. Esok dah kerja balik. Then, jumaat cuti lagi sebab nak pegi pra-test kereta. haaa... satu per satu..

Baru hari ni aku belajar balik memandu kereta dah bercelaru semuanya. Haish... sakit pulak hati ni tapi sabar jelah. Asyik buat silap aje, mintak-mintak masa pra-test nanti aku past semuanya dan dapat buat test JPJ cepat. Aku malas nak tangguh-tangguh hari lagi. Nanti aku lupa lagi step dia. Aku ni dah la lembab, cepat gelabah.. haaa.. memang nak kena la tu.

So, korang tengok tak Nora Elena den tadi? Tengok? best tak, best tak.. tang akhir tu... Haish.. buat suspender je taw! Ingatkan betul la si Eid tu datang. Pelik juga, yela bukan ke Eid dah balik. Siap naik teksi lagi pegi Airport tu. Tu la Nora Elena tu masih sayang kat Eid tu. Tu la Eid tu, ikutkan sangat emosi tu. Sekarang menyesal tak kesudah. So, lelaki kat luar sane.. Please lah, buat keputusan jangan emosi. Fikir elok-elok, ini tidak...main hentam je. Pastu menyesal. Hentikan laa sikap emosi korang tu... Ego tu turunkan sikit. Ini tidak.. nak tinggi melangit aje. Haish...

Photobucket

4 comments:

syrupmasin said...

fuyooo..sebok betol nih mengalahkan perdane menteri :D

Liyana said...

ha ha ha... menyindir ye.. boleh la tu. bawah sikit je dari perdana menteri.. ^_______^

afiqazizan said...

rindu2..hihi..gudluck ya bile wat test jpj nanti.

Liyana said...

rindu? hahaha.. sape tak rindu kan? sy yg tgh belajar ni pun dah rindu2. hehe.. thanks.. insyaAllah sy akan buat yg terbaek nanti.. Amin..