02 August, 2011

Coretan Ramadhan Al- Mubarak #2

Assalammualaikum..

Ehem-ehem.. Selamat pagi semua.. ^_______^. Masih segar bugar lagi kann.. Tak rasa apa-apa lagi kan. Orite la tu tapi yang problem sekarang adalah mata aku ni. Ya Allah Ya Rabbi. Tersangat-sangat mengantuk. Waaaaa... T_______T. Nak buat keje pun tak ada mood ni. Tak kan nak tido dulu. Nanti bangun-bangun je, sembab la muka. Nampak sangat baru bangun tidur. Kan?

Aaaarrrgggghhhh......... Siyes oke! Memang dah stim habis mata aku. Rasa dah nak rabak dah kelopak biji aku ni aku besar-besarkan. Sleepy, sleepy, sleepyy...hhmmmmmmmmmm....... Nak buat macam mana ni? Aigoooo~~ Ni kes dah sedap duduk rumah tiga hari. kan. Tu la... Pergh! kalau dapat bantal busuk pun tak pelah. Asalkan bagi beberapa minit untuk melelapkan mata yang dah layu ni..




p/s: bos dah datang. So, nak tido ke, nak belek-belek ape ni. Ishhh.. giler boring laaa...



2 comments:

diana said...

puasa tu yang buat kamu mengntukk..
akak kalau puasa memang paling tak tahan dengan mengantuk ni la..
selalunye jam 11-12 tu la masa paling kriikal sekali..
time tak puasa susah nak mengantuk2 ni..
kenapa entah..
setan suruh tidur gamaknye..
wakakkak

Liyana said...

Ha ha Ha... yeke. Tak tau la pulak. Sabar jelah. tp yg pelik tu. Syaitan? ade ke? ke memang hakikat diri kita kuat tidur. weee :P